perjantai 5. joulukuuta 2014

Viikon kohokohdat

Vietin mukavan torstaipäivän Starttipajalla eilen. Keskustelimme nuorten sekä Starttipajan ohjaajien Ilonan ja Veeran kanssa vaikutusmahdollisuuksista. Asiaa havainnollistettiin sanakorttien avulla. Pohjana käytin Valtikka.fi:n Vaikuttajan reittikarttaa, ja lopulta Starttipajan seinällä oli seuraavanlainen kartta:Kokeilepas itse alkuperäisellä reittikartalla, kuinka haluaisit vaikuttaa:
http://reittikartta.valtikka.fi/

Oikein hyvillä mielin lähdin Starttipajalta jatkamaan hommia, sillä kun kysyin lopuksi, kuka koki saaneensa uutta tietoa omista vaikutusmahdollisuuksistaan ja kaikki paikalla olleet Starttipajalaiset nostivat käden. Mission accomplished!

Toinen viikon kohokohta on ehdottomasti ollut Lempäälän kunnan Facebook -organisaatiosivun julkaiseminen! Kuten moneen muuhunkin asiaan Lempäälässä, myös some-asioihin on valmistauduttu huolella. Kunnan henkilöstöstä on mietitty useampi ylläpitäjä Facebook –sivulle ja tämä porukka sai myös tämän viikon maanantaina todella innostavan ja kannustavan ohjeistuksen asiaan Kinda Oy:n Pauliina Mäkelältä. Muutamassa päivässä Lempäälän kunnan sivu on kerännyt jo yli 400 tykkääjää ja sen kautta on esitetty useampia kysymyksiäkin kunnan suuntaan. Hienoa! Jos et ole vielä käynyt tykkäämässä, teepä se hetimiten. Uskon, että Facebookista muodostuu meille hyvä ja toimiva monisuuntainen tiedonkulkuväylä!

Ja onnistuneen viikon kruunaa ehdottomasti huominen eli Suomen itsenäisyyden juhlistaminen. Kiitollisin mielin toivotan oikein hyvää itsenäisyyspäivää ihan jokaiselle suomalaiselle!


Anna Kulmakorpi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti